Showtime Band & Nina Kraljić

Kao što to uvijek priliči svadbama sa Showtime Bandom, atmosfera je bila odlična. Isprobali smo glasovne mogućnosti naše nove pjevačice Ankice Grossi i svi smo se složili da je ona odličan izbor za osvježenje i dodatnu širinu repertoara te zadovoljstva svih prisutnih. Kako nam je bilo možete vidjeti i u galeriji slika. No, osim klasične svadbene večeri, bili smo počašćeni još jednim specijalnim događajem.

Na našoj posljednjoj svadbi imali smo priliku zasvirati uz najpoznatiji glas hrvatske glazbene scene. Tako je naš mikrofon preuzela svjetski poznata Nina Kraljić, pobjednica lanjskog reality showa „The Voice“ na HRT-u.

Nina je sa Showtime Bandom otpjevala pjesmu „Over the rainbow“, pjesma iz soundtracka iz poznatog kino hita „The Wizard of Oz“.

Hvala Nina, što si nas počastila svojim talentom.

Ove godine Nina Kraljić predstavlja naše zvučne valove na Eurosongu pjesmom Lighthouse. Pjesma zvuči fenomenalno te se iskreno nadamo da će kvalitetu i posebnost ove godine prepoznati i glasaći iz ostalih država prisutnih na Eurospongu te da će Nina dovesti Eurosong u Hrvatsku. Što se tiče Showtime Banda, ima našu punu podršku, pogotovo kada smo osjetili štimung, talent i posebnost njezina glasa uz našu instrumentalnu podršku. Nina, tvoj glas je to zaslužio!

Slike sa svadbe
2018-02-04T16:09:39+00:00

Komentirajte